Karhutuotannon palvelut

Karhutuotanto on vuonna 2004 perustettu animaatio- ja kuvitusalan yritys. Tuotamme animaatioita, kuvituksia ja grafiikkaa erilaisiin ja erikokoisiin tarpeisiin asiakkaan lähtökohtia kunnioittaen. Meillä on kokemusta animaation tuottamisesta tv-mainoksiin, lasten televisiosarjoihin, esittelyvideoihin, digitaalisiin oppimissovelluksiin sekä peleihin. Lastenkirja- ja mainoskuvituksista Karhutuotannolla on useiden vuosien kokemus.

Karhutuotanto tarjoaa laadukkaita animaatio- ja kuvituspalveluja joustavasti, asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen. Animaatioita ja kuvituksia voidaan toteuttaa moniin eri käyttötarkoituksiin. Kääntymällä Karhutuotannon puoleen saatte tarkempia tietoja juuri teidän tarpeidenne mukaisen hankkeen toteuttamisesta.

Animaatiot

Tuotamme laadukkaat animaatiot erilaisiin tarkoituksiin. Hallitsemme koko animaatiotuotannon aina esituotannosta ja hahmosuunnittelusta valmiiseen
animaatioon asti. Animaatiotuotanto sovitetaan aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

KUVITUKSET JA GRAFIIKKA

Karhutuotannolla on mittava kokemus ammattitaitoisista kuvituksista. Toteutamme mainoskuvituksia ja grafiikkaa moniin eri tarkoituksiin.

ESITTELYVIDEOT

Meidän avullamme esittelette tuotteenne tai palvelunne laajalle yleisölle animoidun esittelyvideon muodossa - tehokkaasti ja mieleenpainuvasti!
Tarvittaessa toteutamme esittelyvideon aina käsikirjoituksesta lähtien.